Kariyer

Büromuz ve çalışanları, başta hukuk ahlakı ve meslek etiği olmak üzere emeğe ve bilgiye dayalı bir çalışma anlayışı içinde faaliyetlerini yürütmektedir.

Değerli Hukukçu Adayı Arkadaşlarımız,

Kızılarslan Hukuk/Danışmanlık Bürosu olarak ağırlıkla “Ceza hukuku” alanında olmak üzere hukukun birçok farklı dalında faaliyet göstermekte ve ciddi bir hukukçu kadromuzla hizmet vermekteyiz.

Modern hukuk eğitimi ve avukatlık mesleğine hukuk emekçisi adaylarını hazırlama noktasında, lisans eğitimi sırasında adayları belirleyerek, ön staj eğitimi vermek ve mezuniyetleri sonrasında (yalnızca Büromuzda ön stajını yapan kişilerden seçilmesi yönünde ilkemiz nedeniyle) “Stajyer Avukat” olarak büromuza kabul edilmek isteyenleri şimdiden belirliyoruz.

İlk yarıyıl (Sömestr) tatili ve yaz tatilinde;

Not ortalaması 3.00 (üç) ve üzeri olan,

Tercihen Ankara, Hacı Bayram Veli, Hacettepe, Bilkent üniversiteleri Hukuk Fakültesi mezunu olan,

İkinci sınıf yarı yılında ve (yaz ön stajı için) ikinci sınıftan üçüncü sınıfa tüm derslerinde başarılı olarak geçmiş ve alttan dersi ulunmayan,

Bir yabancı dili iyi düzeyde bilen, yazabilen ve konuşabilen,

Yapılacak mülakatta başarılı sayılan,

Adaylar arasından -bağımsız bir heyetçe yapılacak- değerlendirme ile okulunuzdan bir kişiye “önstaj imkânı” vereceğiz.

Ön staj sistemimiz eğitim ağırlıklı olacak ve bu ön staj aşamasında başarılı olarak değerlendirdiğimiz arkadaşlarımızı meslek sınavını kazanması sonrasında talebi doğrultusunda ve kontenjanımızın dolu olmadığı taktirde “Stajyer Avukat” olarak kabul edeceğiz.

Önstajımızda, adaylara eğitim yardımı, yemek giderleri ve yol ücretleri kapsamında o yıl için belirlenen miktar kadar ücret verilecektir.

Ara tatil ön stajı 4(dört) hafta, yaz ön stajı ise 12 (on iki) hafta sürecek; yaz ön stajında adaya 15(on beş) gün tatil imkânı verilecektir.

Bu konuda talebi olan genç meslektaşlarımızın özgeçmişlerini ve e-ileti adreslerini info@kizilarslan.av.tr adresine göndermeleri halinde yukarıda yer alan şartları taşıdığı tespit edilen adaylar mülakata çağrılacaktır.

KIZILARSLAN HUKUK DANIŞMANLIK

Kariyer
TOP